Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstshow 2021

Kerstshow 2021

Wanneer de kerstdagen weer aanbreken is er niets leukers en gezelligers dan het bezoeken van de kerstshow die jaarlijks wordt georganiseerd door Tuincenter Vincent. Naast eindeloos plezier en gezelligheid vindt u hier allerlei prachtige kerstproducten, waarmee u uw woning en uw tuin meteen in de kerstsfeer brengt.

De mooiste kerst thema’s 

Ook dit jaar is de kerstshow ingericht aan de hand van diverse kerstthema’s. Kies uw favoriete thema uit en versier uw huis, tuin en boom met de mooiste kerstversiering! De 7 verschillende thema’s dit jaar zijn:
 

1. Christmas Classics

Christmas Classics is een thema dat perfect is voor de traditionele kerstvierders. De klassieke kerstkleuren staan binnen dit thema centraal, evenals leuke kerstbeeldjes en warme gezelligheid.

Thema Christmas Classics


2. Magical Garden

Kerstmis en magie gaan hand in hand, zo bewijst dit bijzondere thema. Geniet van zachte roze tinten, allerlei fantasie- en sprookjesfiguren en vooral veel sneeuw en glitter door voor Magical Garden te kiezen.

Kerstthema Magical Garden tuincentrum Vincent


3. Warm Glow

Houdt u van Kerstmis, maar geniet u ook van een moderne twist? Dan is Warm Glow hét kerstthema voor u! Dit thema kenmerkt zich door de invloeden van de jaren 70, die te zien zijn in de vele oranje- en bruintinten, leuke en unieke accessoires en de bijzondere patronen.

Kerstthema Warm Glow Tuincentrum Vincent


4. Winter Joy

Wie van sneeuwpoppen, ijskristallen en bevroren meertjes geniet, kiest voor het Winter Joy thema. Dit thema draait helemaal om de ijzige winterkou, te zien aan de blauwtinten en de sneeuwaccenten op de kerstversieringen.

Kerstthema Winter Joy - Tuincentrum Vincent


5. Forest Friends

Ook tijdens de kerstdagen gaat het buitenleven door. Verschillende dieren, zoals vosjes, hertjes en uiltjes maken dit kerstthema af en zorgen voor een natuurlijke sfeer. Bekijk dus snel de mooie kerstversiering van Forest Friends, in herfsttinten zoals oranje, bruin en groen.

Kerstthema Forest Friends Tuincentrum Vincent


6. Made With Love

Voor fans van het Made With Love kerstthema draaien de feestdagen helemaal om liefde, schattigheid en liefkozing. Dit thema biedt u allerlei schattige beeldjes en ornamentjes (denk aan snoepgoed, hartjes, knuffelbeertjes en autootjes) in de kleuren rood, wit en zilver.

Kerstthema Made with Love


7. Bright Luxury

Met Bright Luxury straalt u met uw kerstversiering luxe, glamour en welvaart uit. De kleuren wit en goud staan centraal binnen dit kerstthema, evenals veel glitter, veren en fluff. 

Kerstthema Bright Luxury - tuincentrum Vincent


Genoeg keuze. Komt dus gezellig langs bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak de tuin vakantieproof!

Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin 'vakantieproof' is voor de zomervakantie.

Lees meer...
Cactus verpotten

Wij geven tips voor het veilig en gemakkelijk verpotten van cactussen.

Lees meer...
Maak van je tuin een vakantieparadijs voor de kids

Geen vakantieplannen? Maak van de tuin een vakantieparadijsje voor de kinderen.

Lees meer...
Lekker tuinieren op de langste dag

Met onderstaande tuintips ga je gegarandeerd een lange, fleurige zomer in eigen tuin of op je 'Costa Balconia' tegemoet.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.