Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Ontdek onze nieuwe pool boy

Ontdek onze nieuwe pool boy

De Maytronics Dolphin Zenit 60

Specifiek gebouwd voor het vuilste rotzooi in jouw zwembad. De gloednieuwe Maytronics Dolphin Zenit 60 robot zwembadreiniger maakt het reinigen van jouw zwembad een stuk eenvoudiger door zijn eenvoudige bediening en gebruiksgemak. Deze nieuw ontworpen robot is ontworpen met baanbrekende technologieën en luidt een nieuw tijdperk in van maximale zwembadreinigingsprestaties. Met de nieuwe MyDolphin™ Plus-app is de Zenit 60 altijd verbonden, zodat u uw robot altijd en overal kunt bedienen.

Waarom kiezen voor de Zenit 60?

  • Doormiddel van Powerstream en Dual Drive-technologieën grijpt de Zenit 60 de wanden op een intelligente wijze vast.
  • De wateruitstroom aan de bovenkant en zijkant zorgen voor een effectievere reiniging van de waterlijn.
  • De Zenit 60 beschikt over een handige filter indicator dat jou laat weten wanneer de filter gereinigd moet worden, verder kan de filter ook heel gemakkelijk verwijderd worden.
  • De robot is zeer gemakkelijk uit het water te halen doormiddel van zijn “pick me up” functie.
  • Bovendien is de robot nog eens heel gemakkelijk te bedienen via een smartphone app.

Ben jij overtuigd of heb jij graag nog een extra woordje uitleg, kom hem alvast ontdekken bij Tuincentrum Vincent te Dendermonde.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.