Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

DUURZAAMHEID - BOLSIUS

DUURZAAMHEID - BOLSIUS

Iedereen kent Bolsius. Hét merk van de kaarsen en theelichtjes.

Bolsius gelooft er in dat ze een verantwoordelijkheid hebben om de wereld gezond en veilig te houden voor toekomstige generaties. Bolsius staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doen dit met passie, vakmanschap en liefde voor mens en planeet. Zo blijven ze mensen inspireren, verbinden en verwarmen met de magie van kaarslicht. Maar wist u ook dat Bolsius B Corp gecertificeerd is? Deze erkenning betekent dat ze wereldwijd voldoen aan hoge normen op gebied van sociale en ecologische impact. Hieronder een woordje uitleg:

Ze geven bij Bolsius om het leven, daarom maken ze kaarsen en geurstokjes met liefde op een eerlijke manier en zonder schade toe te brengen aan mensen, dieren en onze planeet. Bewust kiezen ze voor klanten en leveranciers die mee in hun kernwaarden delen. Ze doneren een deel van hun tijd, producten en financiën aan diverse goede doelen. Zo doen ze bv ook mee aan 1% for the Planet, staan ze op de lokale kerstmarkten en mag iedere werknemer jaarlijks een dag invullen met vrijwilligerswerk! Want ook aan het welzijn van hun eigen medewerkers hechten ze ook enorm veel waarde.

Met een sterke focus op ontwikkeling, diversiteit & inclusiviteit wordt er hard gewerkt om hun bedrijf en producten steeds groener te maken. Ze optimaliseren hun kaarsenmixen, recyclen kaarsresten bij productie en zijn wereldpionier in het werken met met plantaardige oliën, zoals koolzaad- en zonnebloemolie. Bovendien kijken ze niet alleen naar hun ingrediënten, ze verbeteren ook hun verpakkingen. Recycleerbaar glas en papier, minimaal gebruik van plastic én het voorkomen van afval zijn een must bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Wanneer alles geproduceerd en verpakt is, gaan ze ook nog eens met een vergrootglas kijken naar duurzaam transport.

Ook helemaal warm geworden voor de kaarsen van Bolsius? Hier kan je alvast de theelichtjes terugvinden. In onze winkel te Dendermonde is er het volledige aanbod geur en rustieke kaarsen terug te vinden. 

 

 

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De lente komt eraan... 15 tuintips voor maart!

Maak een goede start voor het tuinseizoen van 2023 met onze 15 tuintips voor maart!

Lees meer...
Maart: onderhoudstips voor de vijver

Met de winter achter de rug, komt de vijver langzaam tot leven. Het water is nog koud en de biologische processen moeten nog op gang komen, maar maart is de maand waarin we de vijver weer onder handen kunnen nemen. Hier zijn enkele taken die je kunt oppakken:

...Lees meer...
Groen in je slaapkamer en badkamer? Doen!

Voor elk 'stekje' is een plekje! Ontdek dus onze favoriete kamerplanten voor de slaapkamer en badkamer.

Lees meer...
Kamerplant van de maand maart: Strelitzia

De Strelitzia is een kamerplant die het goed doet op een standplaats met veel licht.

...Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.