Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

DUURZAAMHEID - BOLSIUS

DUURZAAMHEID - BOLSIUS

Iedereen kent Bolsius. Hét merk van de kaarsen en theelichtjes.

Bolsius gelooft er in dat ze een verantwoordelijkheid hebben om de wereld gezond en veilig te houden voor toekomstige generaties. Bolsius staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doen dit met passie, vakmanschap en liefde voor mens en planeet. Zo blijven ze mensen inspireren, verbinden en verwarmen met de magie van kaarslicht. Maar wist u ook dat Bolsius B Corp gecertificeerd is? Deze erkenning betekent dat ze wereldwijd voldoen aan hoge normen op gebied van sociale en ecologische impact. Hieronder een woordje uitleg:

Ze geven bij Bolsius om het leven, daarom maken ze kaarsen en geurstokjes met liefde op een eerlijke manier en zonder schade toe te brengen aan mensen, dieren en onze planeet. Bewust kiezen ze voor klanten en leveranciers die mee in hun kernwaarden delen. Ze doneren een deel van hun tijd, producten en financiën aan diverse goede doelen. Zo doen ze bv ook mee aan 1% for the Planet, staan ze op de lokale kerstmarkten en mag iedere werknemer jaarlijks een dag invullen met vrijwilligerswerk! Want ook aan het welzijn van hun eigen medewerkers hechten ze ook enorm veel waarde.

Met een sterke focus op ontwikkeling, diversiteit & inclusiviteit wordt er hard gewerkt om hun bedrijf en producten steeds groener te maken. Ze optimaliseren hun kaarsenmixen, recyclen kaarsresten bij productie en zijn wereldpionier in het werken met met plantaardige oliën, zoals koolzaad- en zonnebloemolie. Bovendien kijken ze niet alleen naar hun ingrediënten, ze verbeteren ook hun verpakkingen. Recycleerbaar glas en papier, minimaal gebruik van plastic én het voorkomen van afval zijn een must bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Wanneer alles geproduceerd en verpakt is, gaan ze ook nog eens met een vergrootglas kijken naar duurzaam transport.

Ook helemaal warm geworden voor de kaarsen van Bolsius? Hier kan je alvast de theelichtjes terugvinden. In onze winkel te Dendermonde is er het volledige aanbod geur en rustieke kaarsen terug te vinden. 

 

 

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 21 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
Houd het hoofd (en de tuin) koel

Er is warm weer voorspeld... Er zijn veel natuurlijke oplossingen om ervoor te zorgen dat je in de zomer niet wegsmelt, maar kunt genieten van het buitenleven met voldoende verkoeling. Ons tuincentrum geeft graag slimme 5 slimme oplossingen voor tuin en balkon tegen oververhitting.

Lees meer...
15 toffe tuiniertips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.