Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Nordmann kerstboom

Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is de populairste kerstboom in België. Het is een prachtige zilverspar en is de laatste jaren meer in populariteit gestegen. De Nordmann heeft hartstikke veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de fijnspar. Een Nordmann kerstboom kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde. Wat zijn eigenlijk de voordelen van een Nordmann kerstboom? Hoe moet een Nordmann kerstboom verzorgd worden? En wat kost een Nordmann kerstboom nou eigenlijk? Wij vertellen het u allemaal! 

De voordelen van een Nordmann kerstboom

Een Nordmann kerstboom is niet voor niets één van de populairste kerstbomen in België. Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat deze voordelen nou precies zijn. Bent u overtuigd? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Dendermonde en bekijk tijdens de wintermaanden ons prachtige assortiment Nordmann kerstbomen. 

  • De naalden van de Nordmann vallen minder snel uit;
  • Heeft u een Nordmann kerstboom zonder kluit? Ook hier vallen de naalden niet snel uit;
  • De naalden van de kerstboom prikken niet;
  • Het is een prachtige symmetrische kerstboom. 

Hoe verzorg ik een Nordmann kerstboom?

Een Nordmann kerstboom met kluit dient anders verzorgd te worden dan een Nordmann kerstboom zonder kluit. Het verschil is namelijk dat u een Nordmann kerstboom met kluit water moet geven. De juiste hoeveelheid water per boom verschilt natuurlijk, maar gemiddeld moet u wel zo een halve liter water per dag geven! Het beste kunt u de Nordmann kerstbomen een paar dagen laten wennen in een onverwarmde ruimte. Ook kunt u het beste de Nordmann kerstboom niet te dicht bij een verwarming plaatsen. 

Wat kost een Nordmann kerstboom?

Een Nordmann kerstboom kopen is wellicht de beste optie die u kunt maken voor de kerst. Zo blijft de kerstboom lekker lang vers. U betaalt wel iets extra voor de kwaliteit, maar daar krijgt u ontzettend veel voor terug. Ieder jaar kunnen de prijzen van een Nordmann kerstboom veranderen, maar bij Tuincentrum Vincent kunt u altijd terecht voor een goede prijs. Kom voor de kerstperiode langs en zoek uw eigen Nordmann kerstboom uit! 

Nordmann-kerstboom-Tuincentrum-Vincent

Kerstboom Nordmann kopen

Een dennenboom of een kerstboom is natuurlijk nodig om een gezellige kerst te ervaren. Tijdens de donkere dagen komen de lichtjes van de kerstboom erg van pas voor het creëren van sfeer. Onze medewerkers bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde helpen u graag bij het uitzoeken van de Nordmann kerstboom die het beste aansluit bij uw wensen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u nog geen versieringen heeft; ook voor kerstversiering kunt u bij ons terecht. 

De Nordmann kerstbomen uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en staan te wachten om in uw huiskamer te mogen pronken! Vergeet iedere dag de kamer stofzuigen door uitvallende naalden; met een Nordmann kerstboom heeft u hier geen last meer van. Wij hopen u snel terug te zien in ons tuincentrum in Dendermonde nabij Lebbeke, Zele en Hamme. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struiken en kleine bomen die de herfst kleuren

Veel mensen denken dat je na de zomer niets meer kunt planten, maar niets is minder waar. Het najaar is juist een goede tijd om struiken en bomen te planten.

Lees meer...
Kerstshow 2021

Kom langs bij de gezellige kerstshow van Tuincentrum Vincent! Hier vindt u allerlei prachtige kerstartikelen, zoals kerstversiering en kerstbomen.

Lees meer...
Haal de Indian Summer in huis

De dagen worden korter, de herfst dient zich aan. We kunnen niet meer zo lang en vaak van het buitenleven genieten.

Lees meer...
11 tuintips voor september

De herfst hangt in de lucht. Het is frisser, de dagen worden korter, bloeiende planten raken over hun hoogtepunt heen, de eerste paddenstoelen duiken op.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.