Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloem & plant 

Een overvloed aan bloemen en planten vindt u bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde. Wij hebben zowel een binnen- als buitenafdeling planten, en snijbloemen. Zo kunt u binnen de kortste keren uw huis, tuin, balkon of zelfs terras weer opfleuren met prachtige kleuren. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 918 producten

Binnenafdeling bloem & plant

Op onze binnenafdeling vindt u alle bloemen en planten die u binnen neer kunt zetten. U vindt hier onder andere de volgende producten:

Op iedere afdeling is een enthousiaste medewerker te vinden die u graag helpt bij het uitzoeken van de perfecte planten of bloemen voor in uw huis. Wellicht bent u op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan kunt u bij Tuincenter Vincent terecht. Een plant of prachtige bos bloemen is namelijk altijd een leuk cadeau om te geven en om te krijgen! Bestel eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Dendermonde voor persoonlijk advies of voor een gezellig gesprek!

Bloemen-planten-kopen-belgie

Buitenafdeling bloem & plant

Buiten vindt u kleurrijke bloemen voor op het terras, vaste planten voor in de tuin, kruiden en groenten, en ons uitgebreid assortiment waterplanten. Uiteraard hebben wij voor iedere plant de juiste potgrond, meststof en de perfecte pot! Op iedere plant staat een kaartje met informatie over hoe deze graag verzorgd wil worden. Heeft u nog twijfels over de verzorging? Vraag het één van onze medewerkers.

Komt u er niet uit of wilt u meer weten? Breng ons dan een bezoek aan ons tuincentrum in Dendermonde, gelegen tussen Sint Niklaas en Aalst. Wij geven u graag advies!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.