Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Moestuin

     

Spring binnen in Tuincentrum Vincent in Dendermonde en ontdek ons assortiment voor de moestuin!

De moestuin is een plek waar de meeste mensen erg gelukkig van worden. Wat is er nu leuker dan groenten en fruit uit eigen tuin te kunnen eten?

Wil u uw moestuin beginnen of heeft u nieuwe producten nodig om deze te onderhouden? Tuincenter Vincent is de juiste plek! 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 32 van 32 producten

niets lekkerder dan groENTEN & FRUIT uit eigen tuin(tje)

MOESTUIN AANLEGGEN heb je daar een grote tuin voor nodig?

Het antwoord op die vraag is: nee, je hebt geen grote tuin nodig. Moestuinieren kan iedereen die gewoon een klein buitenplekje heeft. Zo kan je op 1 vierkante meter al best wat groenten gaan kweken, zoals sla, ajuin, look, kerstomaatjes en heel wat kruiden. Wij, bij Tuincenter Vincent, hebben heel wat moestuinbakken die makkelijk kunnen gemonteerd worden.

Verder zijn er heel wat kruiden en groenten die je prima in potten kan opkweken. Ooit al een bloemkool in een pot gekweekt? Het kan zeker en is het proberen waard. Je hebt ook veel minder last van slakken. Zelfs aardappelen kunnen makkelijk in een oude zak van potgrond die je binnenste buiten hebt gekeerd. Heb je vragen over hoe je nu best te werk gaat, onze medewerkers helpen u graag verder.

We hebben in onze winkel ook tal van verhoogde kweektafels, dat werkt makkelijk, zodat u zich niet hoeft te bukken. Ze nemen niet veel plek in en u kan toch genieten van verse kruiden bij al uw gerechten.

Leer uw kinderen alle kneepjes van het moestuin-vak. Laat ze zaadjes kiemen, laat ze planten in een tafelmodel kweekhuis en binnen de kortste keren smullen ze aan tafel mee van hun eigen spinazie.

Bij Tuincenter Vincent vindt u alle benodigdheden terug voor uw eigen moestuin.

Van zaden, zweltabletten, kweekhuizen, kweektafels, potten, potgrond, plantgoed tot snoeischaren en barbecues om u heerlijke eigen gekweekte groenten op te bereiden.

En wat als ik geen tuin heb?

Dan nog kan u makkelijk thuis aan de slag.

Zo hebben wij in ons assortiment tal van kiemgroenten, verse sojascheuten of tuinkers op uw boterham? Dat kan! We hebben hier tal van formaten in, een plekje op de vensterbank is het enige wat u nodig heeft.

Ook kan u in huis zelf uw eigen champignons kweken. Op enkele weken tijd kan u smullen van uw verse champignons.

Verder kunnen heel wat kruiden simpelweg in huis gehouden worden, in een pot. Basilicum bijvoorbeeld, houdt van de warmte en doet het dus prima in huis.

NOG MEER WETEN OVER DE MOESTUIN? KOM LANGS BIJ TUINCENTER VINCENT

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons aanbod? Kom langs en bekijk ons aanbod. Ook kunnen onze medewerkers u natuurlijk helpen met alles wat te maken heeft met uw moestuin.

 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.