Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemen Wetteren

Bloemen kopen nabij Wetteren? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide bloemenwinkel. Hier stellen onze bloemisten met veel liefde prachtige boeketten voor u samen.

Bezoek Tuincenter Vincent
 

Bloemen kopen bij ons tuincentrum nabij Wetteren

In de bloemenwinkel van Tuincentrum Vincent in de buurt van Wetteren vindt u iedere dag verse Mooie bloemen nabij Wetterensnijbloemen. Er liggen kant en klare boeketten voor u klaar die onze bloemisten hebben samengesteld aan de hand van het huidige seizoen. Uit dit assortiment kunt u altijd een prachtige bos bloemen kiezen voor uzelf of om cadeau te doen. Daarnaast kunt u ook zelf een boeket samenstellen. Kies de bloemen die u mooi vindt en onze bloemisten combineren deze met passend groen. Zo’n persoonlijk boeket is natuurlijk erg leuk om cadeau te doen! Doordat onze snijbloemen zo vers zijn, geniet u lang van uw boeket. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij boeketten ook in de regio.

Bloemen wetteren: boeket of bloemstuk 

Bent u op zoek naar een boeket of bloemstuk voor een speciale gelegenheid? Bij Tuincentrum Vincent nabij Wetteren stellen we ook arrangementen samen. U vindt bij ons:

  • Valentijnsboeketten;
  • Moederdagboeketten;
  • Bruidsboeketten;
  • Rouwarrangementen.

Het verliezen van een dierbare is erg zwaar. Wij nemen graag even de tijd om met u te gaan zitten en uw wensen te bespreken voor een prachtig rouwboeket. Maar ook bij vrolijkere gelegenheden nemen we graag de tijd voor u. Uw bruiloft is één van de mooiste dagen van uw leven en hier hoort natuurlijk een prachtig bruidsboeket bij.

Snijbloemen met bijpassende vaas kopen nabij WetterenDe mooiste bloemen en bloemstukken nabij Wetteren

Bij Vincent nabij Wetteren koopt u veel meer dan alleen bloemen. We zorgen voor het complete plaatje. Naast een mooie bloemenafdeling hebben wij bijvoorbeeld ook een prachtige afdeling potterie. Hier vindt u met gemak een bijpassende vaas voor uw boeket.

Ook kunstbloemen koopt u bij Tuincentrum Vincent in de omgeving van Wetteren

Wij verkopen de mooiste bloemen in de buurt van Wetteren; echte bloemen én kunstbloemen. Deze bloemen zijn gemaakt van foam en zijden en lijken net echt. Kunstbloemen zijn vaak geliefd op kantoren, maar ook in huiskamers worden ze nogal eens neergezet. Met kunstbloemen fleurt u uw huis niet tijdelijk, maar voor een lange tijd op en het onderhoud is gering. Misschien moet u de bloemen af en toe eens afstoffen. Kom snel eens langs bij Tuincentrum Vincent  voor bloemen nabij Wetteren, in de vorm van boeketten, bloemstukken en kunstbloemen.

Bezoek Tuincenter Vincent

Bezoek de webshop

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.