Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemenwinkel Aalst

Op zoek naar een bloemenwinkel nabij Aalst? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Vincent. Zomaar een bloemetje geven of voor een speciale gelegenheid? Kom naar onze bloemenshop voor uw trouwboeket, Valentijnsboeket of rouwboeket of gewoon om uzelf te verwennen met een mooi boeket! 

Bezoek Tuincenter Vincent
 

Bloemenwinkel nabij Aalst voor de mooiste bloemenBloemenwinkel in de buurt van Aalst; voor prachtige boeketten

In onze bloemenwinkel in de buurt van Aalst vindt u elke dag kant en klare boeketten die op het seizoen zijn afgestemd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om samen met onze deskundige bloemisten een boeket samen te stellen. Dit is vooral erg leuk om te doen wanneer u iemand een speciaal cadeau wilt geven. Kies de bloemen die u mooi vindt en onze bloemisten combineren deze bloemen met bijpassend groen. Onze snijbloemen zijn heel vers, waardoor de boeketten gegarandeerd lang mooi blijven. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij de boeketten ook in de regio.

Vers assortiment bij onze bloemenshop in de buurt van Aalst

In onze bloemenwinkel in de omgeving van Aalst koopt u dus kant en klare boeketten of stelt u zelf een boeket samen. Daarnaast stellen wij diverse assortimenten samen voor speciale gelegenheden. U vindt bij ons onder andere:

  • Bruidsboeketten;
  • Rouwarrangementen;
  • Valentijnsboeketten;
  • Moederdagboeketten.

Het verliezen van een dierbare is heel erg zwaar. In onze bloemenwinkel gaan we even met u zitten en bespreken we rustig ieder detail, zodat we een rouwstuk voor u kunnen ontwerpen waar u honderd procent tevreden mee bent. Ook wanneer onze bloemisten een bloemstuk moeten ontwerpen voor een wat vrolijkere gelegenheid nemen zij graag even de tijd voor u. Voor de mooiste bruidsboeketten moet u bijvoorbeeld zeker bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Vincent in Aalst zijn!

Uitgebreid tuincentrum met bloemenwinkel nabij AalstPrachtige bloemstukken bij onze bloemenwinkel nabij Aalst

Naast een zeer uitgebreide bloemenwinkel vindt u bij ons in Aalst ook een prachtig tuincentrum. Hier verkopen we alles wat u nodig heeft voor huis, tuin en dier. Kom vooral ons brede assortiment tuin- en kamerplanten eens bekijken. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit: vaste planten, bloembollen, zaden, bomen, éénjarige planten, kuipplanten, kruiden, rozen en klimplanten. Daarnaast verkopen we ook tuinmeubelen van verschillende soorten materialen, zoals hout, metaal en aluminium. Maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige accessoires voor binnen. Kom voor woonaccessoires eens langs bij onze afdeling sfeer & cadeau. Blijf dus niet alleen in onze prachtige bloemenwinkel hangen maar bekijk ook de andere afdelingen van ons tuincentrum in Aalst. Wellicht vindt u nog een mooie vaas om uw bloemen in te zetten! Bezoek onze bloemenwinkel bij Aalst ook tijdens koopzondag, iedere zondag bij Tuincentrum Vincent!

Bezoek Tuincenter Vincent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.