Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstbomen Dendermonde

Kerstbomen kopen in Dendermonde? Bij Tuincentrum Vincent verkopen we prachtige echte kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten. U koopt bij ons ook meteen leuke kerstversiering.
 

Bezoek Tuincenter Vincent

 

Kerst viert u bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde

Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde vindt u alles voor een prachtige kerst. Haal die echte kerstsfeer in huis! U koopt bij ons:

Bij ons tuincentrum in Dendermonde vindt u gegarandeerd een kerstboom naar wens en u kunt deze vol hangen met onze kerstversiering en kerstverlichting. We verkopen LED verlichting, maar ook verlichting in allerlei verschillende kleuren. Natuurlijk koopt u bij ons ook allerlei andere kerstdecoraties, die leuk zijn om neer te zetten. Zoals sfeervolle kaarsen en leuke beeldjes. Onze bloemisten sloven zich ook flink uit met Kerst. Het is dus zeker de moeite waard om ook even bij onze bloemenwinkel langs te gaan voor een prachtig kerstboeket.

Kerstbomen kopen? | Kerst bij Tuincenter Vincent | Tuincenter-vincent.be

Kerstbomen kopen in Dendermonde

Kerstbomen in Dendermonde kopen doet u bij Tuincenter Vincent! Er gaat niets boven de heerlijke geur van een echte kerstboom. Dit brengt u gelijk helemaal in de kerstsfeer. Waar bent u naar op zoek? Een kleine of een grote boom? Een kerstboom met of zonder kluit? Wij verkopen het allemaal. U vindt bij ons Omorika’s (Servische sparren) en Nordmann-sparren. Onze Omorika’s worden gekweekt in België en staan bekend om hun smalle taille. De sparren geuren daarnaast heerlijk, hebben een sierlijke, compacte vorm met afhangende takken, glanzende grijs-blauwe naalden en valt niet snel uit. Nordmann-sparren zijn de meest populaire kerstbomen en ze zijn afkomstig uit Denemarken. De spar is zo populair, omdat de naalden niet uitvallen. Verder heeft de boom een mooie piramidevorm, stevige takken, een heerlijke geur en glanzende donkergroene naalden. Lees onze tuintips voor leuke tips omtrent kerstbomen en houd rond de kerst ook zeker onze promoties in de gaten!

Ook voor kunstkerstbomen kunt u terecht bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde

Heeft u geen zin in gedoe met uitgevallen naalden of om elk jaar een nieuwe kerstboom te kopen? Bekijk dan ons brede assortiment kunstkerstbomen! Deze bomen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Onze groene kerstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. U koopt bij ons zelfs kunstkerstbomen die al volledig gedecoreerd zijn. De kunstkerstbomen die wij verkopen zijn van Triump Tree en Everlands en wij garanderen een goede kwaliteit. Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde is het elke week koopzondag. U kunt uw kerstinkopen dus ook op zondag komen doen. Graag tot snel bij Tuincentrum Vincent voor kerstbomen in Dendermonde!

Bezoek Tuincenter Vincent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.