Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Laat het aftellen beginnen… het is bijna kerst!

Laat het aftellen beginnen… het is bijna kerst!
Tegen het eind van oktober en het begin van november beginnen de echte kerst fanaten al aan hun zoektocht naar de beste boom en de mooiste versieringen. Niet alleen omdat het ontzettend leuk kan zijn om het huis op te fleuren, maar ook omdat Kerstmis een gevoel van samenhorigheid en warmte met zich meebrengt. Deze warmte kun je ervaren door met familie samen uitgebreid te eten, of natuurlijk met een goede pizza op de bank tussen de vrolijke kerstlichtjes. Het maakt niet uit wat jouw budget is, gezelligheid kun je op allerlei manieren creëren, en laat Tuincentrum Vincent je daar met onze scherpe prijzen nu net bij kunnen helpen.
 

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom?

Het kiezen voor een kunstkerstboom draagt vele voordelen met zich mee. Het is natuurlijk een aardige investering, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. Om maar niet te vergeten dat je de kosten van de kerstboom na verloop van tijd ook weer eruit gehaald hebt. Je hoeft namelijk niet elk jaar op zoek te gaan naar de mooiste echte kerstboom en je kunt er wekenlang van genieten. Een paar andere belangrijke voordelen van een kunstkerstboom zien er als volgt uit:
 
  • Kunstkerstbomen gaan jarenlang mee;
  • Ze verliezen geen naalden;
  • Hebben geen water nodig;
  • Zijn gemakkelijk in elkaar te zetten;
  • Hebben een realistische uitstraling.
Wat misschien jammer kan zijn is dat een kunstkerstboom geen geur heeft zoals een echte kerstboom dat wel heeft, maar ook hiervoor is een oplossing! Koop bijvoorbeeld een geurkaars die naar naaldbomen ruikt. Dit kleine nadeel kan niet op tegen alle voordelen, toch? Wil jij dus een kunstkerstboom kopen, haast je dan naar onze website of naar ons tuincentrum in Dendermonde!
 

Unieke kerstversiering

Na het kopen van een boom die bij jou en jouw huis past is het belangrijk om op zoek te gaan naar leuke decoratie! Denk hierbij aan bijvoorbeeld mooie kerstlampjes, verlichte kerstfiguren, huisjes of kerstballen. Om de boom te verlichten raden wij de Lumineo kerstverlichting aan. Deze verlichting komt in warme en koele kleuren, als streng verlichting met knipperende lampjes of stilstaande lampjes. Kortom, genoeg keuze! Schat in hoe lang het draad precies moet zijn en verbaas je over onze lage prijzen… Naast de kerstverlichting worden kerstboomrokken ook een steeds bekender fenomeen. Dit zijn als het ware cover-ups voor de poot van de boom, zodat je deze niet ziet. Bij Tuincentrum Vincent vind je ze zelfs in de vorm van schattige mandjes! Een kerstboomrok kopen is dus zo’n gek idee nog niet. Bekijk ons assortiment online en in het tuincentrum!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak je gazon klaar voor het voorjaar

Geef je grasmat na de koude wintermaanden wat extra liefde en aandacht. Deze tips helpen je je gazon dit voorjaar weer in topconditie te brengen!

Lees meer...
5 gewassen voor de makkelijk moestuin

Voor wie nog groene vingers moet kweken zijn er een aantal makkelijke groenten en kruiden die gegarandeerd groeien en bloeien. Wij zetten vijf aanraders voor je op een rijtje.

Lees meer...
Favoriete vroege voorjaarsbloeiers

Verlang je ook zo naar de lente? Kom dan langs in ons tuincentrum om de fijnste vroege voorjaarsbloeiers te scoren!

Lees meer...
Ontdek onze favoriete bijenplanten

De eerste bijen ontwaken nu, net als de eerste gezellig dikke hommels. En ze hebben honger. Je doet ze dan ook een groot plezier met deze bijenplanten.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.