Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Ecolat afboording

Ecolat afboording

Wat is Ecolat afboording?

Ecolat afboording is het ideale product om verschillende zones of elementen in de tuin te scheiden. Ecolat afboording is milieuvriendelijk en ziet er stijlvol uit. Deze scheidingselementen kunt u per lat bestellen of u kunt er voor kiezen om een rol te kopen. Deze rollen bestaan uit erg flexibel Ecolat materiaal, wat handig kan zijn om bochten te maken.

Hoe werkt Ecolat afboording?

Ecolat afboording kan makkelijk geplaatst worden door middel van Ecolat palen. Deze paaltjes bevestigt u in de grond en hieromheen plaatst u de latten. Het is ontzettend simpel en staat prachtig! De platen schroeft u gemakkelijk vast aan de paaltjes die u in de grond heeft gezet. De Ecolat afboording zorgt ervoor dat er een duidelijke scheiding ontstaat in verschillende onderdelen van uw tuin.

De voordelen van Ecolat afboording

Ecolat afboording biedt u ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout, die hiervoor gebruikt worden. Ecolat is milieuvriendelijk en kan niet gaan rotten. Dit materiaal heeft geen impact op dier en natuur en kunt u dus met een gerust hart aanleggen in uw tuin. Ecolat is te bewerken als hout wat het erg makkelijk maakt om precies uw wensen uit te laten komen. Doordat Ecolat, in tegenstelling tot hout, ook flexibel gekocht kan worden, kunnen er ook prachtige bochten gemaakt worden. Natuurlijk is de Ecolat afboording bestand tegen water en hebben zij een lange levensduur.

Ecolat afboording | Tuincentrum Vincent

Waar koop ik Ecolat afboording?

Bij Tuincenter Vincent kunt u altijd terecht voor al uw Ecolat afboording. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of over de prijzen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincenter. Onze enthousiaste medewerkers zorgen er graag samen met u voor dat uw tuin er prachtig uitziet.

Koop uw Ecolat afboording

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De lente komt eraan... 15 tuintips voor maart!

Maak een goede start voor het tuinseizoen van 2023 met onze 15 tuintips voor maart!

Lees meer...
Maart: onderhoudstips voor de vijver

Met de winter achter de rug, komt de vijver langzaam tot leven. Het water is nog koud en de biologische processen moeten nog op gang komen, maar maart is de maand waarin we de vijver weer onder handen kunnen nemen. Hier zijn enkele taken die je kunt oppakken:

...Lees meer...
Groen in je slaapkamer en badkamer? Doen!

Voor elk 'stekje' is een plekje! Ontdek dus onze favoriete kamerplanten voor de slaapkamer en badkamer.

Lees meer...
Kamerplant van de maand maart: Strelitzia

De Strelitzia is een kamerplant die het goed doet op een standplaats met veel licht.

...Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.