Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Ecolat afboording

Ecolat afboording

Wat is Ecolat afboording?

Ecolat afboording is het ideale product om verschillende zones of elementen in de tuin te scheiden. Ecolat afboording is milieuvriendelijk en ziet er stijlvol uit. Deze scheidingselementen kunt u per lat bestellen of u kunt er voor kiezen om een rol te kopen. Deze rollen bestaan uit erg flexibel Ecolat materiaal, wat handig kan zijn om bochten te maken.

Hoe werkt Ecolat afboording?

Ecolat afboording kan makkelijk geplaatst worden door middel van Ecolat palen. Deze paaltjes bevestigt u in de grond en hieromheen plaatst u de latten. Het is ontzettend simpel en staat prachtig! De platen schroeft u gemakkelijk vast aan de paaltjes die u in de grond heeft gezet. De Ecolat afboording zorgt ervoor dat er een duidelijke scheiding ontstaat in verschillende onderdelen van uw tuin.

De voordelen van Ecolat afboording

Ecolat afboording biedt u ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout, die hiervoor gebruikt worden. Ecolat is milieuvriendelijk en kan niet gaan rotten. Dit materiaal heeft geen impact op dier en natuur en kunt u dus met een gerust hart aanleggen in uw tuin. Ecolat is te bewerken als hout wat het erg makkelijk maakt om precies uw wensen uit te laten komen. Doordat Ecolat, in tegenstelling tot hout, ook flexibel gekocht kan worden, kunnen er ook prachtige bochten gemaakt worden. Natuurlijk is de Ecolat afboording bestand tegen water en hebben zij een lange levensduur.

Ecolat afboording | Tuincentrum Vincent

Waar koop ik Ecolat afboording?

Bij Tuincenter Vincent kunt u altijd terecht voor al uw Ecolat afboording. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of over de prijzen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincenter. Onze enthousiaste medewerkers zorgen er graag samen met u voor dat uw tuin er prachtig uitziet.

Koop uw Ecolat afboording

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stekken in 11 stappen

Hierbij een handig stappenplan voor hoe je dat doet: stekken!

Lees meer...
Nu doen: stekken!

Wij geven je tips voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Tips tegen hittestress voor mens en dier

Lees onze tips tegen hittestress voor mens en dier.

Lees meer...
Gebruik lavendel in je huis en keuken!

Ontdek alles over lavendel voor gebruik in huis.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.