Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Verzonken bloemen, mooi en duurzaam!

Verzonken bloemen, mooi en duurzaam!

Een mooi, duurzaam en compleet concept

Creëer een onderwaterkunstwerk en geniet langer van bloemen. Sterke bloemen zijn het meest geschikt om lang van onderwaterbloemen te genieten. Dit kan bijvoorbeeld met rozen, gerbera’s of anthurium, maar ook calla’s zullen het goed doen. Natuurlijk kan er gekozen worden voor een combinatie van bloemen.

Doordat het water in de vaas de bloemen vergroot, komen vorm en kleur nog beter uit. Voor een mooi effect kunnen meerdere vazen in verschillende hoogtes en of vormen bij elkaar gezet worden.

Ook fan? Haal dan snel een bloemenvaas in huis, ga aan de slag en creëer in een mum van tijd een prachtige vaas voor uzelf of geef ze als geschenk. Meerdere vazen bij elkaar variërend in hoogte en vorm zorgen nog voor een mooier effect. Rozen, gerbera’s of anthurium, maar ook calla’s zijn sterke bloemen en dus het meest geschikt om lang van onderwaterbloemen te kunnen genieten. Door het water in de vaas wordt de bloem vergroot en komen vorm en kleur van de snijbloem nog beter uit.

Hoe verzonken bloemen maken?

Het is heel eenvoudig om de bloem in de vaas te plaatsen. De vazen gemaakt van gerecycleerd glas zijn voorzien van een glazen zinker met clip waardoor de bloem gemakkelijk kan worden vastgezet en onder water blijft. Kies bij voorkeur sterke bloemen. Deze zullen langer mooi blijven. 

Shop DIY artikelen 'verzonken bloemenvaas'

Stappenplan

  1. Maak de vaas goed schoon voordat u deze gebruikt. Vul de vaas met gedestilleerd water. Dit water houdt het water in de vaas langer helder. De bloemen blijven langer mooi en gedestilleerd water gaat vorming van luchtbubbels tegen op de bloem.
  2. Snij of knip de steel op de juiste hoogte af, zodat de bloem mooi in de vaas past.
  3. Bevestig de bloem aan de glazen zinker met clip.
  4. Laat de glazen zinker met bloem voorzichtig in de vaas zakken.
  5. Zorg dat de bloem onder water blijft staan. Vul de vaas dus tijdig bij. 
  6. Geniet van deze bloemenpracht!

U kunt de gevulde vaas ook afsluiten met een siliconen deksel. Zo kunt u van uw creatie een cadeautje maken. Een duurzaam alternatief voor een bos bloemen!

Ga naar producten 'verzonken bloemenvaas'

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Wij hebben de zomer al in de bol!

Wij hebben de zomer al in de bol! Letterlijk, want er zijn heel veel bijzondere bollen en knollen die prachtig bloeien in de zomer. Sommige ervan ken je vast, zoals de dahlia en begonia. Maar je kunt ook kiezen voor meer onbekende, exotische toppers.

Lees meer...

De walnoot, okkernoot of notelaar (Juglans regia) is een plant uit de okkternootfamilie (Juglandaceae). Omdat het geslacht Juglans eveneens walnoot heet, wordt deze soort voluit ook wel gewone walnoot of Perzische walnoot genoemd.

...Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.