Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Sfeer & cadeau

Voor de meest actuele en mooiste trends op woongebied bent u bij Tuincenter Vincent aan het juiste adres. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en blijft u op de hoogte van de nieuwste huis- en tuinideeën. Naast woonartikelen kunt u ook bij ons terecht voor originele cadeau's. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere gelegenheid wel een leuk cadeau vinden.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 180 producten

Artikelaanbod sfeer- en woonafdeling

Zoals eerder vermeld bevat onze sfeer- en woonafdeling de leukste en meest actuele artikelen voor in en rondom het huis. In ons tuincenter kunt u onder andere de volgende producten verwachten:

  • Kussens en plaids
  • Beelden voor binnen en buiten
  • Kaarsen en geurartikelen
  • En nog veel meer...

Sfeer & cadeau - Tuincenter Vincent

Een origineel cadeau

Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere gelegenheid wel een leuk cadeau vinden. Van een prachtige plant tot een schitterende bos bloemen; bij Tuincenter Vincent vindt u het allemaal. En weet u echt niet wat u kopen moet? Schenk dan een cadeaubon van Tuincentrum Vincent. Onze cadeaubon is onbeperkt geldig en zo kan de ontvanger precies uitzoeken wat hij/zij wil. Heeft een kennis een nieuw huis? Dan is de cadeaubon het beste cadeau. Het is en blijft altijd lastig om in te schatten waar iemand van houdt. Om te voorkomen dat de ontvanger toch niet helemaal blij is met het cadeau, kunt u het beste een cadeaubon schenken! Dan zit u altijd goed. 

Op zoek naar inspiratie? Kom dan langs bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde, nabij Aalst. Of bekijk onze webshop. Tot snel!

Bezoek het tuincentrum

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.