Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Oase PondoVac 5: De vijverstofzuiger voor gezond vijverwater!

Oase PondoVac 5: De vijverstofzuiger voor gezond vijverwater!
Een van de beste manieren om de waterkwaliteit van uw vijver te behouden, is door regelmatig onderhoud uit te voeren. Een belangrijk onderdeel van vijveronderhoud is het verwijderen van vuil en afval uit de vijver. De Oase Pondovac 5 vijverstofzuiger is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het schoonmaken van jouw vijver. In deze blog bespreken we de voordelen van deze vijverstofzuiger. Uiteraard kun je deze stofzuiger ook voor het zwembad gebruiken. 
 

Krachtige zuigkracht

De Oase Pondovac 5 heeft een krachtige zuigkracht die moeiteloos vuil, afval en slib uit jouw vijver verwijdert. Het beschikt over twee krachtige motoren die samen 1700 watt aan vermogen leveren. Hierdoor kun je snel en efficiënt jouw vijver schoonmaken.
 

Veelzijdige vijverstofzuiger

Een ander voordeel van de Oase Pondovac 5 is de veelzijdigheid. Deze vijverstofzuiger kan zowel droog als nat vuil opzuigen. Hierdoor kun je niet alleen afval uit jouw vijver verwijderen, maar ook bladeren en vuil van hetterras of oprit.
 
PondoVac 5 PondoVac 4 en PondoVac 3

Eenvoudig in gebruik

De Oase Pondovac 5 is eenvoudig in gebruik. Het heeft een handige afstandsbediening waarmee je de zuigkracht kunt aanpassen en de afvalverwijdering kunt regelen. Daarnaast heeft het een automatische uitschakelfunctie die voorkomt dat de vijverstofzuiger oververhit raakt.
 

Duurzame vijverstofzuiger

De Oase Pondovac 5 is gebouwd om lang mee te gaan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste constructie. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat deze vijverstofzuiger jarenlang betrouwbaar zal werken.
 

Gemakkelijk te onderhouden

Een ander voordeel van de Oase Pondovac 5 is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Het heeft een afneembare container die eenvoudig te legen is. Bovendien heeft het een handige slang die je kunt gebruiken om de vijverstofzuiger schoon te maken na gebruik.
 

De Oase PondoVac 5 bij Tuincenter Vincent

 
De Oase Pondovac 5 vijverstofzuiger is een betrouwbare en krachtige oplossing voor het schoonmaken van jouw vijver. Met zijn krachtige zuigkracht, veelzijdigheid, eenvoudige gebruik, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, is dit een uitstekende investering voor elke vijverliefhebber. Bij Tuincenter Vincent vind je een uitgebreid assortiment aan vijverbenodigdheden. Bestel eenvoudig online of kom eens langs in Dendermonde. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ga voor een Mediterrane tuin, balkon of dakterras!

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Anti-muggen en wespen tips voor huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Maak de tuin vakantieproof

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...
Ideeën en tips voor een zomers tuinfeest

Organiseer een gezellig tuinfeest met familie en vrienden. We geven je graag volop inspiratie en slimme, handige tips. Zodat je er ook als gastheer of -vrouw in volle teugen van geniet.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.