Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zwembaden

Tegenwoordig kan het in de zomer meerdere weken heerlijk warm zijn. Een zwembad is dan geen overbodige luxe. Heerlijk ontspannen en luieren in de loungeset of spetteren in het water? Koop dan tuinmeubelen en een zwembad bij Tuincentrum Vincent en creëer het ultieme vakantiegevoel in uw tuin.

Zwembaden en toebehoren   Onderhoud zwembad

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 33 van 33 producten

Waarom een zwembad in uw tuin?

Heeft u een tuin met gazon en kan er nog een zwembad bij? Doen! Een zwemparadijs in eigen tuin, wie wil dat nu niet! Het is een gegarandeerd succes op heerlijk warme dagen: de kinderen kunnen lekker plonsen en de feestvierders op het tuinfeestje kunnen even heerlijk afkoelen. Bij Tuincentrum Vincent vindt u verschillende zwembaden, zwembad accessoires en onderhoudsproducten.

Twijfelt u nog om een zwembad aan te schaffen? Lees dan hier waarom u dit toch moet doen!

 • Wat is er nu leuker dan met de kinderen een hoop waterpret te beleven in eigen tuin?  Lekker verfrissend en gezond buiten bezig;
 • Hoe lekker is het om na een lange dag werken een verfrissende duik te kunnen nemen in een eigen zwembad;
 • Geen plaats voor een zwembad? Jawel! Voor elke tuin is er een zwembad groot of klein aangepast aan de grootte van de tuin;
 • Duur? Zoveel zwembaden, zoveel prijzen. Een zwembad van Ubbink of Bestway is er voor elk budget;
 • Staat een zwembad lelijk in de tuin? Helemaal niet. U kunt opteren voor een geheel of gedeeltelijk ingegraven zwembad, of voor een opzetbad. Een bovengronds bad kan mooi worden afgewerkt in hout of u kunt er ook voor kiezen om planten rondom te zetten. 

Overtuigd? Kom dan langs op onze zwembadafdeling in ons tuincentrum in Dendermonde. Bent u naast zwembaden ook op zoek naar andere zomerse attributen? Neem dan ook een kijkje bij onze tuinmeubelen en parasols, en onze barbecues.

Tips om uw zwembad te onderhouden

Niks zo irritant dan op een warme dag in het zwembad te willen plonsen en te zien dat het zwembadwater groen en vuil  is. Hoe kunt u dit vermijden? Het onderhoud van een zwembad is een wekelijkse taak die u moet uitvoeren om steeds van helder water te kunnen genieten. Enkele tips op een rijtje:

 • Vermijd dat er vuil aan de voeten hangt als u in het zwembad springt. Plaats eventueel een voetbadje met chloor bij het zwembad;
 • Installeer van bij de start een pomp en zandfilter;
 • Hou de wanden en bodem schoon met een zwembadborstel, zwembadstofzuiger of zwembadrobot;
 • Gebruik een schepnet om bladeren en ander vuil uit het water te verwijderen;
 • Ontsmet het zwembadwater met chloor zodat het vrij blijft van bacteriën;
 • Check regelmatig de pH-waarde van het zwemwater met testset. Chloor kan pas zijn werk doen als ook de pH optimaal is.

Heeft u nog vragen over onze zwembaden of het onderhoud ervan? Kom langs in ons tuincentrum of neem contact op met onze vakspecialisten. Zij helpen u graag verder!

Alles voor jouw zwembad

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.