Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijverfolie epdm

Vijverfolie epdm

Bent u van plan om een vijver aan te leggen in de tuin, maar weet u niet goed hoe? Dan hebben wij nu het antwoord op deze vraag! Vijverfolie epdm is de beste keuze voor iedere vijver, van klein tot groot. Epdm vijverfolie kopen voor een voordelig bedrag doet u bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde, Oost-Vlaanderen. Bekijk ons ruime aanbod vijverfolie epdm online of kom naar ons tuincentrum. 

Wat is vijverfolie epdm?

Vijverfolie epdm is vijverfolie gemaakt van synthetisch rubber. Dit synthetische rubber is van uitermate hoge kwaliteit! Wij zijn ervan overtuigd dat het aanleggen van een vijver vele malen makkelijker gaat als u gebruik maakt van vijverfolie epdm. Dit synthetische rubberfolie blijft erg lang sterk en behoudt gedurende een extreem lange tijd zijn elasticiteit. U zult misschien denken dat synthetisch rubber niet de meest natuurlijke oplossing is, maar vijverfolie epdm is goedgekeurd voor plant, mens en dier! U hoeft zich dus geen zorgen te maken om het afdekmateriaal tijdens het aanleggen van de vijver die u al zo lang wenst. 

vijverfolie-epdm-kopen-tuincentrum

Het aanleggen van een vijver met vijverfolie

U zult wellicht weten dat het aanleggen van een vijver met vijverfolie de meest unieke manier is. Als u een vijverbak koopt, krijgt u een voorgevormde vijver. Door middel van vijverfolie epdm kunt u geheel zelf bepalen hoe uw vijver eruit gaat zien. Op deze manier kunt u samen met het hele gezin de vijver ontwerpen en bijbehorende planten en vissen uitzoeken. Met een voorgevormde vijverbak bent u vaak gelimiteerd tot een bepaald soort/aantal vissen. Tuincentrum Vincent helpt u graag met het aanleggen van een vijver met vijverfolie epdm! In ons assortiment vindt u onder andere vijverfolie Firestone epdm.

Wat kost vijverfolie epdm? 

Voordat u aan de slag gaat met vijverfolie epdm, bent u natuurlijk benieuwd naar de epdm prijzen. Bekijk de prijzen van vijverfolie epdm in onze webshop. Bij ieder product zijn de prijzen gegeven. Heeft u vragen over de kosten van vijverfolie epdm? Neem dan contact met ons op. Tuincentrum Vincent verkoopt onder andere firestone vijverfolie, wat vaak geleverd wordt met een lange garantie. 

Vijverfolie rubberfolie: tips voor het aanleggen van een vijver

Om het aanleggen van een vijver gemakkelijker en zelfs leuker te maken, kunt u het beste de volgende tips onthouden:

  • Probeer zoveel mogelijk edpm rubber vijverfolie uit een stuk te halen. Als het mogelijk is zelfs de gehele vijver. 
  • Bij de aankoop van vijverfolie epdm zult u rekening moeten houden met ongeveer 45 centimeter extra folie aan ieder kant. Dit extra folie wordt gebruikt om de randen van de vijver mooi te kunnen afwerken.
  • Het rubberfolie Firestone uit ons assortiment is in verschillende breedtes te koop. Bereken altijd eerst de breedte en lengte voordat u vijverfolie aanschaft. 

Heeft u nog vragen over het aanleggen van een vijver met vijverfolie epdm? Neem dan contact met ons op. Voor meer productinformatie kunt u de producten in de webshop bekijken. U zult nooit meer hoeven denken ‘’Waar kan ik vijverfolie epdm kopen?’’ U weet namelijk dat dit bij Tuincentrum Vincent is!

Firestone kopen 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.