Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstkerstbomen kopen

Kunstkerstbomen kopen

Kerst is niet compleet zonder kunstkerstboom. Een kerstboom is niet alleen maar praktisch om de cadeautjes onder neer te leggen, maar zorgt natuurlijk ook voor veel sfeer in huis. Lichtjes, kerstballen, kerstbomen… Al deze spullen zorgen ervoor dat u de kerstsferen nog meer voelt in huis. Een echte kerstboom heeft ontzettend veel nadelen ten opzichte van een kunstkerstboom. Kunstkerstbomen kopen doet u bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde! Kom langs om ons kerstaanbod te bekijken of neem een kijkje in de webshop. 

Goedkope kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom aanschaffen is altijd goedkoper dan ieder jaar een nieuwe kerstboom kopen. Dit komt omdat u een kunstkerstboom jarenlang kunt gebruiken, totdat u erop uitgekeken bent! Kunstkerstbomen kunnen bij aanschaf nog weleens prijzig zijn, maar bij Tuincentrum Vincent kunt u terecht voor goedkope kunstkerstbomen. Houd onze aanbiedingen in de gaten en wellicht zit de perfecte kunstkerstboom voor u er bij! Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom een kunstkerstboom kopen een beter idee is dan het kopen van een echte kerstboom:

  • Een kunstkerstboom gaat jaren mee;
  • U hoeft niet iedere dag de huiskamer te stofzuigen, de naalden laten namelijk niet los;
  • Er zitten geen insecten etc. in als u een kunstkerstboom koopt. 

kunstkerstbomen-kopen-bestellen-tuincentrum-belgie

Wat is het assortiment kunstkerstbomen?

Kunstkerstbomen zijn te koop in allerlei soorten en maten. Van klein tot groot en van smal tot breed. Ons kerstaanbod kunstkerstbomen is enorm ruim en bestaat uit verschillende merken. Tuincentrum Vincent heeft in het tuincentrum een groot deel van het kerstaanbod uitgestald, maar ook online kunt u genoeg bekijken en bestellen. Wist u bijvoorbeeld al dat er ook kunstkerstbomen bestaan waar het net lijkt alsof er sneeuw is gevallen? Deze kunstkerstbomen zijn natuurlijk groen, maar met een witte bovenlaag. Zo hebben wij ontzettend veel verschillende soorten, ons kerstaanbod zal u verrassen!

Kerstaanbod: versier uw boom met de artikelen van Tuincentrum Vincent

Naast kunstkerstbomen vindt u bij Tuincentrum Vincent natuurlijk ook genoeg andere kerstdecoratie. Een kunstkerstboom is natuurlijk niet compleet zonder kerstballen en kerstverlichting. Met het kerstaanbod van Tuincentrum Vincent kunt u uw kunstkerstboom naar eigen smaak inrichten. Gaat u dit jaar voor een klassieke groen/rode kerstboom of juist een andere speciale kleur? Bij Tuincentrum Vincent kan het allemaal! Kunstkerstbomen inclusief bijbehorende kerstdecoratie koopt u in ieder geval bij ons. “Waar kan ik een kunstkerstboom kopen?’’ is een vraag geworden die u nu gemakkelijk kunt beantwoorden. 

Op zoek naar een kunstkerstboom? Bij Tuincentrum Vincent hebben wij een groot artikelaanbod met kunstkerstbomen en bijbehorende versiering. Ook dit jaar zit u er tijdens kerst weer gezellig bij dankzij Tuincentrum Vincent. Kom langs in ons tuincentrum in Dendermonde of bekijk het aanbod online. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die prima tegen 'natte voeten' kunnen

Het voorjaar verloopt wereldwijd ontzettend grillig. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Zaaien, maar niet maaien in mei

Zo'n verregend begin van het voorjaar is niet fijn voor ons, maar wel voor je planten. Met al die nattigheid van de laatste tijd schiet alles de grond uit. En nu de IJsheiligen weer vertrokken zijn kunnen we los gaan met het ter plekke zaaien van eenjarige bloemen voor de pluktuin, groenten en kruiden in de moestuin en nog veel meer. Wat je dan weer beter kunt laten deze maand is maaien.

Lees meer...
Pinksterbloemen en een wilde bloemenweide

Zie je ook bijna geen pinksterbloemen meer in de weilanden? Net als veel andere inheemse, wilde planten verdwijnen die helaas in rap tempo. Niet goed voor de biodiversiteit. Daarom geeft ons tuincentrum je nu graag tips voor het aanleggen van een wilde bloemenweide. Leuk klusje om mee te beginnen in het pinksterweekend!

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.