Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinmeubelen Oost-Vlaanderen

Tuinmeubelen kopen in Oost-Vlaanderen? Kom eens langs bij Tuincentrum Vincent! Bij ons vindt u een zeer breed assortiment tuinmeubelen, gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast koopt u bij ons ook bijpassende accessoires, zoals parasols. Vergeet niet om even naar onze promoties te kijken.

Het brede assortiment tuinmeubelen van Tuincentrum Vincent in Oost-VlaanderenBreed aanbod tuinmeubelen in Oost-Vlaanderen

Bij Tuincentrum Vincent in Oost-Vlaanderen koopt u heel veel verschillende soorten tuinmeubelen. Waar bent u naar op zoek? Een mooie tuinstoel? Denk er dan goed over na of u liever een zwaardere stoel heeft of een stoel die u gemakkelijk kunt verplaatsen. Naast tuinstoelen verkopen wij:

  • Tuintafels;
  • Ligstoelen/bedden;
  • Tuinbankjes;
  • Volledige tuinsets;
  • Nog veel meer meubelen voor in de tuin; kom eens langs en ontdek ons brede assortiment!

Tuinmeubel accessoires

Wij verkopen ook verschillende accessoires. Bekleed uw meubelset met een paar zachte kussens of plaats een parasol die u tegen uv-straling beschermt en er ook nog eens sfeervol uitziet. We verkopen houtstokparasols, gewone parasols en parasols met een draaimechanisme. Onze parasoldoeken zijn gemaakt van katoen en polyester en in diverse kleuren leverbaar. Naast kussens en parasols verkopen we ook vuurkorven en terrashaarden, die het mogelijk maken om ook ’s winters heerlijk comfortabel buiten te zitten. Bescherm uw tuinmeubelen, parasols en kussens door onze onderhoudsmiddelen te gebruiken of met een plastic hoes.

Meubelen voor in de tuin van diverse materialen

Onze tuinmeubelen in Oost-Vlaanderen zijn gemaakt van verschillende materialen die elk zo hun eigen voordelen hebben. U vindt bij ons bijvoorbeeld houten meubelen voor in de tuin. Onze houten tuinmeubelen zijn onder te verdelen in hardhout en vurenhout. Hardhouten meubelen zijn bijna vrij van onderhoud, maar het is wel nodig om ze af en toe te bewerken met een onderhoudsmiddel. Anders vergrijzen uw meubelen. Zijn uw meubelen per ongeluk toch vergrijst? Bewerk ze dan met teakcleaner en ze zijn zo weer als nieuw. Vurenhouten meubelen behandelt u met een beits of lak. U kunt tuinmeubelen die gemaakt zijn van dit soort hout in elke gewenste kleur verven. Naast houten tuinmeubelen verkopen we tuinmeubelen van metaal en aluminium. Metalen meubelen zijn sterk, maar er is wel een kans op roestvorming. Spuit daarom vooral de draaipunten in met siliconenspray en berg de meubels ’s winters op in een droge ruimte. Meubelen voor in de tuin van gietijzer zijn vaak geverfd en dit betekent dat ze langer meegaan. Aluminium tuinmeubelen zijn onderhoudsvrij en sterk.

Tuinmeubelen en meer bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Naast tuinmeubelen koopt u bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen nog veel meer producten voor in uw tuin. We verkopen bijvoorbeeld verschillende soorten planten, vijverbenodigdheden, tuindecoraties potterie en producten voor het onderhoud van uw gazon. Kom snel eens bij ons langs bij Tuincentrum Vincent en ontdek ons brede assortiment tuinmeubelen in Oost-Vlaanderen!

Tuinmeubelen kopen in Oost-Vlaanderen

 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.