Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinslangen en toebehoren

Tuinslangen brengen het water vanuit de kraan direct waar u het hebben wilt. Dat is wel zo makkelijk! Om mooi groen te blijven hebben planten water nodig. Nu leven wij in een klimaat waar het redelijk vaak regent, maar toch heerst er vooral in de zomer al wel eens droogte. Daarom is het fijn om de bloemen en planten te kunnen bewateren met een tuinslang. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 77 producten

Gardena tuinslangen en toebehoren

Tuincentrum Vincent heeft enkel producten van de beste tuinmerken in huis. Onze tuinslangen en tuinslangproducten zijn daarom van het topmerk Gardena. Bezoek het tuincentrum om al deze producten in het echt te zien. Om uw tuin-, terras - en moestuinplanten gemakkelijk te besproeien, hebben wij heel wat  producten in ons assortiment. Een aantal populaire producten zijn:

  • Tuinslangen;
  • Slangenwagens en -houders;
  • Wandslangenboxen;
  • Kraan-,slang- en koppelstukken;
  • Waterstop

Gardena slangenwagen voor de tuinslang

Dat u met een tuinslang water uit de kraan direct bij de planten kunt krijgen, is natuurlijk super handig, maar zo’n lange slang door de hele tuin? Niet zo’n succes. Gelukkig is er een hele simpele oplossing voor dat probleem: de slangenwagen! Een slangenwagen is een stabiel wagentje met daarin een soort oprolwiel. Door hieraan te draaien kunt u het bruikbare deel van de slang langer of juist korter maken. Op die manier ligt de slang niet door de hele tuin heen en het is ook nog eens een super handige manier om de tuinslang op te bergen wanneer u er klaar mee bent!

Tuinslang

Wandslangbox of mobiele slangenhouder

Heeft u een kleinere tuin of enkel een groot terras of balkon? Dan kunt u ook kiezen voor een wandslangbox of mobiele slangenhouder. De slangenhouder is door zijn compacte vorm eenvoudig en comfortabel te verplaatsen naar waar u wenst. De tuinslang van de wandslangbox rolt u dan weer makkelijk op met de comfortabele handgreep zonder dat u zich moet vooroverbuigen.

Aansluitstukken voor de tuinslang

Met de tuinslang brengt u niet alleen water naar uw tuinplanten en gazon, het is ook de basis voor het irrigatiesysteem in uw tuin. Met de Gardena kraan-, slang- en koppelstukken kunt u een op maat gemaakt besproeiingssysteem aanleggen in uw tuin. Alle Gardena aansluitstukken passen perfect bij elkaar en kunnen worden gebruikt tussen kraan en slang, en tussen slang en apparaten. Een waterstop op het einde van de tuinslang maakt het u gemakkelijk om te wisselen tussen verschillende aansluitapparaten zonder de kraan te hoeven toedraaien. Wilt u de sproeier vervangen door een broes om gerichter en gedoseerder een aantal planten te kunnen besproeien? Geen probleem! Met de waterstop op de tuinslang stopt de watertoevoer automatisch bij ontkoppeling van de broes. Wanneer u de sproeier heeft gekoppeld aan de tuinslang stroomt het water weer.

Tuinslangen, slangenwagens en koppelstukken bij Tuincentrum Vincent

Is uw tuin al zomerklaar? Haal vandaag nog een tuinslang en de bijbehorende accessoires in bij Tuincentrum Vincent! U bent zes dagen per week van harte welkom in het tuincentrum, of bestel de producten direct online in onze webshop. Tot snel bij de tuinslangen-afdeling van Tuincentrum Vincent in Dendermonde.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.