Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Antiwortel of onkruiddoek

Anti-worteldoek houdt onkruid perfect tegen! Het doek is UV-bestendig, en laat het benodigde water en meststoffen door. U kunt het gebruiken als scheidingslaag tussen de ondergrond en het materiaal van bijv. het pad (kiezel, split, schors).

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Anti-worteldoek of onkruiddoek: Hoe werkt het?

Een anti-worteldoek of onkruiddoek zorgt ervoor dat onkruid minder kans krijgt om te groeien in uw tuin. Het is ideaal om te plaatsen onder bijvoorbeeld siergrind of een border vol met planten. U plaatst het doek op de bodem en maakt hier gaten in om de planten door te steken. Voordat u het doek plaatst, kunt u altijd gebruikmaken van een bodemverbeteraar. Door het doek krijgt onkruid geen ruimte om te groeien en zal het een ander plekje gaan zoeken. Een anti-worteldoek wordt ook wel een onkruiddoek genoemd en is te koop bij Tuincenter Vincent in Dendermonde. Heeft u vragen over het aanleggen van het onkruiddoek? Dan kunt u gerust langskomen en uw vragen stellen aan één van onze medewerkers. 

onkruid-tegengaan-vincent

Anti-worteldoek kopen bij Tuincentrum Vincent

Een anti-worteldoek kunt u kopen in verschillende breedtes. Bij Tuincentrum Vincent kunt u terecht voor de volgende breedtes:

  • 1 meter
  • 2 meter
  • 4 meter

Het anti-worteldoek is gemakkelijk zelf te plaatsen, maar zorgt ervoor dat u later veel werk bespaard. Door het leggen van een anti-worteldoek van Tuincentrum Vincent voorkomt u namelijk onkruid op verschillende plekken in de tuin. Voorkom onkruid en koop uw anti-worteldoek nu bij Tuincentrum Vincent. Het anti-worteldoek is gedurende het hele jaar op voorraad. 

Onkruiddoek gebruiken 

Een anti-worteldoek kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Dat kan bijvoorbeeld onder een border vol planten, om ervoor te zorgen dat deze goed gedijen zonder dat ze last hebben van onkruid. Anti-worteldoeken kunnen echter ook gebruikt worden onder heel- en halfverhardingen. Breng bijvoorbeeld een anti-worteldoek aan onder een pad van grind, houtsnippers of andere bodembedekkers. Ook onkruid tussen tegels, vlonders en andere soorten vaste bestrating kan voorkomen worden dankzij anti-worteldoeken. Kortom: de anti-worteldoeken van Tuincenter Vincent bieden eindeloze mogelijkheden!

Anti-worteldoel kopen bij Tuincentrum Vincent

Bij Tuincenter Vincent kunt u terecht voor alle soorten anti-worteldoeken die u nodig heeft voor uw tuin. Naar welke afmeting en soort zoekt u? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen? Spring gerust binnen in Dendermonde, gelegen tussen Aalst en Sint Niklaas. Ook kunt u ons gerust mailen naar info@tuincenter-vincent.be of bellen op 052/21.14.04

Kom langs bij Tuincenter Vincent 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.