Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstboomrok

Maak uw kerstboom nog mooier met een mooie kerstboomrok of kerstboomhuls. Deze 'rok' of 'huls' plaatst u om de voet van de kerstboom zodat deze er nog vrolijker en sfeervoller uit komt te zien. Bekijk het aanbid hieronder en bestel vandaag nog. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

EEN MOOIE KERSTBOOMHULS VOOR DE KERSTBOOM

Kerstboomhulzen zijn geschikt voor om de voet van een kerstboom. Deze huls zorgt ervoor dat uw kerstboom een mooie en gezellige look krijgt. Onze kerstboomhulzen zijn gemaakt van stevig gevlochten takken en hebben een mooie natuurlijke kleur. Geschikt dus voor elke kerstboom! Bekijk de diverse modellen in onze webshop en bestel uw kerstboomhuls online bij Tuincenter Vincent. 

Kerstboomrok kopen?

Verberg de 'lelijke' kluit of de metalen voet van de kunstkerstboom met een mooie kerstboomrok. De kerstboomrok is gemakkelijk over de kerstboom te plaatsen door de elasticiteit. U vindt in onze webshop diverse soorten kerstboomrokken in verschillende kleuren. Kies de kleur die past bij de kleuren van de kerstballen en de overige kerstversiering die u in huis heeft hangen. Heeft u liever een kerstboomhuls? Ook die vindt u in de webshop van Tuincenter Vincent. 

Kerstboomhuls en kerstboomrokken kopen - Tuincenter Vincent

Tuincenter Vincent heeft alles voor een stralende kerst

In onze webshop vindt u alle benodigdheden voor een fantastische kerst dit jaar. Breng uw huis helemaal in de kerststemming met de producten uit onze webshop. Hier vindt u onder andere:

Alles om er een onvergetelijk feest van te maken en u en uw omgeving alvast in de kerstsfeer te brengen. 

Bekijk alle kerstartikelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.