Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstkransen & guirlandes

Mooie kerstkransen & guirlandes vindt u in ons assortiment. Een warm welkom aan de deur begint al met een prachtige kerstkrans of guirlande aan de voordeur. Bekijk onze verschillende soorten en maten kransen en guirlandes en bestel online. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten

HET VERSCHIL TUSSEN KERSTKRANSEN EN GUIRLANDES

Hoewel de termen “kerstkrans” en “guirlande” rond kersttijd vaak worden genoemd, weet niet iedereen wat ze precies inhouden. Om u te helpen bij het zo mooi mogelijk versieren van uw huis legt tuincentrum Vincent u uit wat het zijn en waar u ze het best tot hun recht laat komen. 

Een kerstkrans is een ronde kerstversiering die meestal wordt opgehangen. Het ornament bestaat meestal voor het grootste deel uit hulst, dennentakken of andere planten, afgemaakt met verschillende versieringen. Bijzondere kleuren, glitter, dennenappels of kerstballen… de mogelijkheden zijn eindeloos. Kerstkransen ziet u vaak buiten hangen, of aan de voordeur.Bij tuincentrum Vincent vindt u allerlei soorten kerstkransen in het assortiment, in werkelijk alle soorten en maten. 

Guirlande is het Franse woord voor slinger. Meestal ziet u deze soort kerstversiering opgehangen langs dakranden, raamkozijnen en schouwen. De guirlande bestaat vaak uit dennentakken of hulst met lichtjes erin, maar ook unieke varianten zoals toegevoegde kleur, kerstballen of dennenappels komen voor. Bezoek tuincentrum Vincent en bekijk het hele aanbod guirlandes, dat zeer uitgebreid is en waar net allerlei mooie exemplaren aan zijn toegevoegd.

KOOP UW KERSTKRANSEN EN GUIRLANDES ONLINE BIJ TUINCENTER VINCENT

U vindt de mooiste kransen en guirlandes in de webshop van Tuincenter Vincent. Hier vindt u diverse maten en soorten kerstkransen en guirlandes die geschikt zijn voor ieder interieur en leuk staan aan iedere (voor)deur. Tover uw huis ook binnen een handomdraai om tot een gezellig en sfeervol kersthuis. Bekijk ons aanbod en bestel direct. 

Kerstkransen kopen bij Tuincenter Vincent

KERSTKRANSEN EN GUIRLANDES VOOR BINNEN ÉN BUITEN

Zowel binnen en buiten moet natuurlijk een gezellige kerst uitstralen. Daarom zijn een aantal van onze kransen en guirlandes ook geschikt om buiten op te hangen. Hang bijvoorbeeld een mooie groene guirlande voor het raam en een prachtige kerstkrans aan de voordeur. Creëer een echte kerstsfeer voor binnen en buiten. U kunt guirlandes natuurlijk ook mooi verwerken als versiering voor uw kerstboom. Kies een mooie bijpassend guirlande die past bij de kleuren van de andere kerstversiering om de kerst-look compleet te maken. 

VOLOP KERST BIJ TUINCENTER VINCENT!

Elk jaar is het weer een genot om de kerstboom op te zetten, te versieren en samen genieten van de mooiste tijd van het jaar. Wij van tuincenter Vincent delen dit gevoel samen met u en bieden daarom een volledig kerstassortiment aan om uw te voorzien van de mooiste kerstversieringkerstverlichting, kerstbomen en nog veel meer. Bestel alles voor de kerst gemakkelijk online en geniet van een fijne kerst. 

Bekijk alle kerstartikelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.