Vandaag zijn wij helaas gesloten

Afboording palen en latten

Uw vijver verdient een mooie afboording met palen en latten van ECO-oh! Het assortiment omvat duurzame en sterke producten die voor 100% bestaan uit gerecycleerde kunststof. Maak eenEco-oh - Tuincenter Vincent milieu- en prijsbewuste keuze door te kiezen voor ECO-oh! De producten vergen weinig of geen onderhoud, zijn bestand tegen water en vocht en hebben een lange levensuur. Hierdoor zijn de palen en latten het perfecte alternatief voor hardhouten afboordingen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten

Het plaatsen van ECO-oh! afboording met palen en latten

De palen en latten van ECO-oh! zijn geschikt voor de afboording van tuinpaden, gazons, borders, moestuinen, maar ook voor vijvers. Zo gaat u te werk:

  • plaats de Ecopic paaltjes rondom uw vijver, op 50 cm afstand van elkaar en op gelijke hoogte;
  • rol de Ecolat uit en bevestig deze met behulp van 2 schroeven aan de paaltjes. Let op: de lat moet ongeveer 5 cm boven de paaltjes uit komen;
  • plaats een beschermdoek over uw vijver en leg hier uw vijverfolie op;
  • vul uw vijver met water en werk de afboording van palen en latten af door aan de zijkanten zand te scheppen;
  • uw vijver is klaar!

Tips voor de perfecte afboording van uw vijver

Voordat u aan de slag gaat met het afboorden van uw vijver, is het goed om aan een aantal dingen te denken. Meet van tevoren de omtrek van uw vijver op, zodat u weet hoeveel lengte Ecolat u nodig hebt. Ecolat is verkrijgbaar in rollen van 15 en 25 meter. Plaats een of meer paaltjes als middelpunt van uw vijver. Bind er een koordje aan vast om het paaltje als passer te gebruiken. Zo weet u precies waar u de Ecopic paaltjes en de Ecolat moet plaatsen. Laat bij het plaatsen van de vijverfolie de folie over de boord van de Ecolat vallen, zodat u een strakke rand hebt die niet snel inzakt. Wilt u meer tips over de aanleg van afboording met de palen en latten van ECO-oh? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Dendermonde en vraag onze medewerkers om advies.

   Plan uw bezoek 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.