Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijver mousses en -filters

Houd uw water in de vijver schoon en vervang regelmatig uw mousse en filters in de vijver. Bekijk ons aanbod mousses en filters of breng een bezoek aan tuincentrum Vincent in Dendermonde. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 49 producten

Filtermousse

Filtermousses worden uitsluitend vervaardigd voor gebruik in vijverwater dat geschikt is voor vissen. Strenge kwaliteitscontroles en specificaties zorgen voor constante en hoogwaardige kwaliteit van de filtermousses:

  • regelmatige eco-toxicologische onderzoeken zorgen voor een 100% permanente verdraagzaamheid door de dieren en planten in de vijver, en voor de gevoelige micro-organismen
  • de poriëngrootte is vast gedefinieerd en zorgt voor een constante en regelmatige doorstroming van het water in het slib
  • de mousses hebben een zeer hoge belastbaarheid en hoge vormstabiliteit

TIP! De filtermousses moeten regelmatig worden vervangen om de capaciteit van het filtersysteem langdurig op peil te houden.

ALLE vervangmousses en vervangfilters van Oase hebben wij vrijwel altijd op voorraad in onze winkel Tuincentrum Vincent in Dendermonde, Oost Vlaanderen. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Geef ons een belletje 052/21.14.04 of mail ons info@tuincenter-vincent.be. Ons deskundig personeel helpt u graag verder!

Filters

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.