Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

UVC filter & lampen

Met een UVC filter of lamp bestrijdt u op effectieve wijze zweefalgen in uw vijver. Houd uw vijverwater helder en gezond. Bij Tuincentrum Vincent vindt u een groot aanbod UVC filters en uv lampen. 

UVC toestellen en uvc lampen voor helder en gezond water

Helder en gezond water zorgt voor een onbekommerd vijverplezier. Maar wat als het water groen wordt door zweefalgen of andere troebele stoffen en het plezier aan de tuinvijver verdwijnt? Ook hiervoor heeft Tuincenter Vincent een oplossing. Plaats een UVC voorzuiveringsapparaat gewoon in de waterkringloop van de vijver - best in combinatie met uw filter. De bijzondere UV-lichtstralen binnen in het apparaat zorgen ervoor dat de zweefalgen, bacteriën en kiemen in het vijverwater gedood worden. Welke capaciteit uw UV apparaat moet hebben, hangt af van het vijvertype en de hoeveelheid water. De ideale aanvulling bij een filtersysteem is de extra zuurstofvoorziening (zie vijverbeluchters).

In onze webshop kunt u onmiddellijk een bestelling plaatsen. U kunt het UVC-toestel afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen in België en Nederland.

Weet u echt niet wat u nodig heeft? Kom dan even langs in Dendermonde; wij helpen u graag verder! Wij geven u graag de nodige uitleg en demonstratie in onze winkel, zodat u thuis meteen van start kunt.

Tuincentrum Vincent is een Oase 5 sterren dealer! 

 

UVC Filters   UVC Lampen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.