Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijververlichting en stroom

Er zijn verschillende sets Oase vijververlichting om de vijver een luxueuze uitstraling te geven. Daarbij worden er verschillende versies van de InScenio aangeboden. Dit zijn stroomgeleiders om de vijververlichting van voldoende stroom te voorzien.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten

Oase vijververlichting

Wie aan de late uren in de tuin nog een heel bijzondere fascinatie wil verlenen, heeft met Oase verschillende mogelijkheden. Met geraffineerd aangebrachte spots en stralers kunt u bomen en struiken in het juiste licht plaatsen of een waterpartij stralend verlichten. Lichtaccenten kunnen zowel onder als boven water ingebouwd worden. In onze webshop kunt u onmiddellijk een bestelling plaatsen en in de winkel afhalen of thuis laten bezorgen.
 

Vijververlichting installeren

Vijververlichting kan een mooie toevoeging zijn aan een vijver in de tuin. Het kan een romantisch effect hebben en het kan ook helpen om het water te laten opvallen in de avond of 's nachts. Er zijn verschillende manieren om vijververlichting te installeren, afhankelijk van de grootte en de stijl van de vijver.
 

Onderwater verlichting vijver

Een optie is om lampen te installeren onderwater, bijvoorbeeld door middel van onderwaterlampen of LED-strips. Dit kan een effectief middel zijn om het water te verlichten en om het te laten opvallen in het donker. Het is ook mogelijk om lampen te installeren aan de rand van de vijver, bijvoorbeeld door middel van zogenaamde vijverrandlampen. Dit kan een mooi effect geven en het kan ook helpen om het water te verlichten vanuit een bepaald perspectief. Het is belangrijk om rekening te houden met de veiligheid bij het installeren van vijververlichting. Het is bijvoorbeeld aan te raden om de lampen op een veilige manier te installeren, zodat ze niet kunnen vallen of beschadigd raken.
 

De beste vijververlichting bij Tuincenter Vincent

Weet u echt niet wat u nodig heeft? Kom gerust langs in Dendermonde, gelegen in de driehoek Antwerpen - Gent - Brussel. Wij geven u graag de nodige professionele uitleg en demonstratie in onze 1000m² vijverafdeling, zodat u thuis meteen van start kunt. 

Tuincentrum Vincent is een Oase 5 sterren dealer! Oase 5 sterren dealer

  • compleet assortiment
  • reparatiedienst & service afdeling
  • onderdelen
  • zwemvijvers
  • groothandel
  • AquaActiv Partner
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.