Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Oase InScenio stroommanagement

Het Oase InScenio stroommanagement biedt volkomen flexibel de mogelijkheid om uw gehele tuin te voorzien van de benodigde stroom, zonder hiervoor een lang stroomkanaal aan te leggen. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Schematische weergave: aansluitmogelijkheden met de Oase tuinstekkerdozen InScenio.

U met het Oase InScenio stroommanagement tot 4 apparaten tezelfdertijd aansluiten. De 4 stekkerdozen en de invoerstekker voor de stroomopname zijn spatwaterdicht, beschikken over trekontlasting en zijn geschikt om tijdens het gehele jaar te worden gebruikt. Zij kunnen, doordat zij voorzien zijn van een grondpen, stabiel in de grond worden verankerd. 

 

 

Oase InScenio handzender

Wat de Oase InScenio stroomgeleider speciaal maakt en makkelijker in gebruik, is de handzender. Zo kunt u zonder naar buiten te hoeven de stroom in- en uitschakelen. De handzender heeft een bereik van maximaal 80 m, als de afstandsbediening niet wordt gestoord.

In onze webshop ziet u een selectie uit ons Oase assortiment dat u online kan bestellen. Nieuwsgierig naar meer? Kom dan naar Tuincenter Vincent, gelegen tussen Aalst en Sint Niklaas, en ontdek ons volledige aanbod. Ons vakkundig personeel helpt u graag met al uw vragen!

Alle vijverbenodigdheden

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.