Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijververlichting

Voor  tuin- en of vijverbezitters biedt Oase vijververlichting tal van mogelijkheden om een bijzondere charme aan de tuin te verlenen. Ze zijn geschikt voor zowel gebruik boven als onder water.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Mogelijkheden met vijververlichting

U kunt bijv. volgende elementen verlichten:

  • bomen en struiken
  • figuren en ornamenten
  • bronstenen
  • fonteinen
  • beeklopen
  • watervallen

​U kunt de vele verschillende mogelijkheden creatief combineren en zo een prachtige verlichting creëren!

Soorten vijververlichting

Ook tijdens de korte en donkere dagen blijft het leuk om de tuin in te kijken en te kunnen genieten van wat u ziet. De Oase vijververlichting maakt het mogelijk om in verschillende kleuren en met meerdere lampen uw vijver boven water mooi te verlichten. De vijververlichting van Oase bestaat uit staande lampen waar u gekleurde kapjes overheen kunt doen om zo de kleur te veranderen. Ze zijn voorzien van LED lampen, waardoor ze jaren meegaan en u er dus vrijwel geen omkijken naar hebt. Deze verlichting zorgt voor extra sfeer en een luxueuze uitstraling.

Verlichting in vijver zwembad en tuin

 

 

 

 

 

 

 

Vragen omtrent de Oase verlichting? Breng een bezoekje aan Tuincentrum Vincent in Dendermonde, Oost Vlaanderen. Bel ons gerust op het nummer 052/21.14.04 of stuur ons een mailtje info@tuincenter-vincent.be. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.

Bekijk alle vijverartikelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.