Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bovengrondse vijvers

Bovengrondse vijvers zijn ideaal wanneer het bijvoorbeeld niet lukt om in de grond te graven door boomwortels. Ook is een bovengrondse vijver makkelijker te installeren en te verplaatsen dan een inbouwvijver. Kies uit diverse modellen en afmetingen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Voordelen van een bovengrondse vijver

Een bovengrondse vijver in de tuin biedt verschillende voordelen:
  • Eenvoudige installatie: Een bovengrondse vijver is over het algemeen eenvoudiger te installeren dan een ingegraven vijver. Hierdoor is het een goede keuze voor tuiniers die geen ingrijpende grondwerken willen uitvoeren.
  • Veelzijdigheid: Bovengrondse vijvers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van een ontwerp dat past bij jouw tuin. 
  • Makkelijker onderhoud: Doordat de vijver boven de grond is, is het vaak gemakkelijker om toegang te krijgen voor onderhoudstaken zoals schoonmaken, filteren en het onderhouden van pompapparatuur.
  • Kostenefficiënt: Over het algemeen zijn bovengrondse vijvers minder duur in termen van installatiekosten, omdat er minder bouwmaterialen en graafwerk bij betrokken zijn.
  • Verplaatsbaarheid: In vergelijking met ingegraven vijvers zijn bovengrondse vijvers vaak gemakkelijker te verplaatsen, mocht je in de toekomst de indeling van je tuin willen wijzigen.
  • Veiligheid: Bovengrondse vijvers kunnen veiliger zijn, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Ze zijn vaak beter zichtbaar en gemakkelijker te beveiligen om ongelukken te voorkomen.

Bovengrondse vijver kopen in Dendermonde

Overweeg je een bovengrondse vijver te kopen? Kom dan gerust langs bij Tuincenter Vincent in Dendermonde, nabij Gent en Aalst. Onze vijverexperts geven graag advies over alles wat nodig is wanneer je een vijver aan wilt leggen. Ook vind je bij ons vijverpompen en filters, waterplanten, vissen en andere vijverbenodigdheden

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.