Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Polyethyleen vijvers

Voorgevormde polyethyleen vijvers zijn kant-en-klare vijverbakken, vervaardigd uit duurzaam polyethyleen (PE) of hoogwaardig polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE). Deze lichte en sterke materialen hebben een aanzienlijke levensduur, uitstekende UV-bestendigheid en minimaliseren het risico op lekkages. Een ander belangrijk voordeel is dat de vijvers snel en vrij eenvodig geinstalleerd kunnen worden.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten

Ontdek het diverse aanbod voorgevormde vijvers

Bij Tuincenter Vincent vindt je een uitgebreid assortiment voorgevormde vijvers van Ubbink. Kies uit een gevarieerde selectie modellen met een varierende inhoud. Naast rechthoekige vormen bieden we ook voorgevormde vijvers in organische vormen. Deze unieke ontwerpen zijn voorzien van hoogteverschillen, waardoor je moeiteloos een natuurlijk ogende waterpartij kunt realiseren.
 

Eenvoudig plaatsen van een voorgevormde vijver

Een voorgevormde vijver is vrij eenvoudig geïnstalleerd. Wanneer eenmaal een keuze is gemaakt, is het een kwestie van graven, waterpas zetten en de voorgevormde vijverbak positioneren. Het inrichten en afwerken vraagt vaak wat extra tijd. Voor alle benodigdheden zoals vijverpompen, filters en vijverplanten ben je bij Tuincenter Vincent ook aan het juiste adres.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.